За Академията

Обучения

Когато учиш за нещо, ти започваш да му разбираш същността му,  да осъзнаваш и оценяваш. А по този и да се стремиш още повече към него. Светлината на прожекторите, която мислиш, че сочи към теб, се превръща в лупа, която позволява да видиш нещата такива каквито са, превръщайки пристрастията в разбиране. И ако образованието те кара да си наясно с нещата, то ти позволява да си наясно и със себе си.

Нашата история

Ние знаем, че всички деца са добри и че имат право да се научат да показват своята доброта и смелост, ведър темперамент и позитивно отношение към света около себе си – приятели, родители, природа…

Ето защо създадохме Първа Академия за Добри Обноски – да твори, да се грижи, да помага, да подкрепя, да живее и да диша с Вас и за Вас!

Защото добрите маниери са за всеки!

Нашите учители

Невена Басарова-Дичева Основател и водещ обучението

Обича децата, с лекота печели тяхното доверие и симпатия, изживява заедно с тях проблемите и радостите им. Всеотдайна и търпелива.

Ива Динева Помощник-преподавател

В Дружеството по Позитивна Динамична Психотерапия в България преминава базисно обучение за работа с метода в индивидуална и групова психотерапия.

Йорданка Борисова Психолог

Детски и семеен психолог, с дългогодишен професионален опит.

шеф готвач

Венцислава Вирчева Шеф готвач

Шеф готвач, отвеждащ на кулинарни пътешествия младите академици.

„В живота няма втори шанс за първо впечатление“

Коко Шанел

Дейности

Добри Обноски

Добри Обноски

Ние вярваме, че всички деца са добри, но не всички знаят как е най-добре да се държат. Нека заедно да им покажем и да ги научим! Защото децата заслужават най-доброто!

Психология

Психология

Опитен психолог работи с деца и родители при нужда.

С добри обноски в детската градина и в училище

С добри обноски в детската градина и в училище

Можем да преподаваме правилата за добро поведение и във Вашето училище или градина. Група или клас, добри деца, ентусиазирани да учат и правят добро! Ако Вие сте родител или директор, за който вежливото общуване и учтивите маниери са приоритет, свържете се с нас, за да се уговорим и организираме заедно как да се случи това!

С добри маниери на рожден ден

С добри маниери на рожден ден

Забавен урок по добри обноски по време на парти за рожден ден. Вместо аниматори, преподаватели по етикет ще учат и забавляват Вашите деца по време на партито. Две в едно - едно различно забавление и обучение. Свържете се с нас, за да се уговорим.

С добри обноски на обществени места

С добри обноски на обществени места

На кино, театър, ресторант или пикник с нас. Свържете се!

kidsadminЗа Академията