Екип

Невена Басарова-Дичева,  основател, управител и водещ обучението.

Невена Басарова-Дичева е признат и обичан специалист по добри обноски, основател и управител на Първа Детска Академия за Добри Обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как подрастващите да се държат в обществото, как да спазват добрите маниери и правилата на общуване. Създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват.

Невена създава академията след дълги години професионална подготовка в областта. Участвала е в обучения за личностно развитие и себепознание, преминала е поредица от курсове и тренинги за управление на стреса, повишаване ефективността при вземане на решения в проблемни ситуации. Завършила е тригодишно обучение за спецификата на общуване и възпитанието на деца и контролиране на детската агресия в най-ранна възраст. Сертифициран треньор е по емоционална интелигентност и специализира „Психологично консултиране и въведение в психотерапията“. Участвала е в международни семинари за обучение по протокол и бизнес етикет. Владее английски и италиански езици.

Носител е на годишна награда на сп. Business Lady в категорията „Обучение и развитие“ за въведените добри практики и ефективен мениджмънт в областта успешното личностно развитие и лидерство.

По образование Невена е юрист и магистър по Международни икономически отношения. Майка е на един син и умее да създава приятелства с деца от всякакви възрасти. Тя казва за себе си: „Обичам да общувам с децата и да виждам света през техните очи. Вярвам, че с подкрепа и обич, те могат бъдат смели в мечтите си, осъзнати в действията си и хармонични във взаимотношенията си. Тоест да бъдат щастливи!“

Ива Динева, помощник-преподавател

Завършила е семестриално „Психология” .

В Дружеството по Позитивна Динамична Психотерапия в България преминава базисно обучение за работа с метода в индивидуална и групова психотерапия.

Специализира в областта на психотерапевтично третиране, работа с деца и възрастни , развиване на емоционалната интелигентност, решаване на конфликтни ситуации, развитие на социални умения на личността и групата.

Притежава сертификати от участия в обучения и проекти от Министерството на образованието и науката в областта на детското развитие. Владее английски и испански език.

Йорданка Борисова, психолог

Mагистър на науките по фамилна терапия, консултант-терапевт, международно сертифициран фасилитатор по системни констелации (фамилни и организационни) към ISKA- Германия, член на Дружеството по позитивна терапия, детски и семеен психолог, с дългогодишен професионален опит.

* * *

шеф готвач

Венцислава Вирчева, шеф готвач

Дълъг професионален път и 25 годишен опит. С удоволствие и любов приготвя храна за ценители. Пише книга с авторски рецепти. Като главен готвач на хотел „Silver House”, предава своя опит на млади таланти в кулинарията.

kidsadminЕкип