За нас

Искате Вашето дете да израсне уверено и хармонично, с достойнство и с добри маниери?! Разбира се! 🙂

Но времето, което му отделяте  никога не стига. Чудите се откъде да откраднете още няколко минути, за да му дадете днес това, което ще го предпази да изпадане в неловка ситуация и Вас от стрес и напрежение, а утре ще му осигури самочувствие да се представи по най-добрия начин?!?

Първа Академия за Добри Обноски Ви идва на помощ. За деца, тийнейджъри и родители. В лек игрови формат за малките и иновативна методика на обучение за по-големите, ще заздравим поставената вкъщи основа на добрите навици. Можете да ни се доверите, имаме опита и ние знаем как! Заповядайте!

Ако гледате напред и мислите за бъдещето на Вашето дете, ние можем да Ви подкрепим! Най-важните умения, най-нужните обноски, най-добрите практики, най-последни новости – Първа Академия за Добри Обноски Ви предлага всичко това!

Първа Академия за Добри Обноски е регистрирана като юридическо лице по Търговския закон.

Основна цел на Академията е под формата на игра с по-малките деца и специално разработена методика за обучение на тийнейджъри, да подпомогне родителите в процеса на възпитание на децата, изграждането им като личности, как да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и вежливите форми на общуване, да бъдат гъвкави и адаптивни в динамиката на нашето съвремие. И разбира се, да се чувстват щастливи!

Основен принцип в работата на Академията е убеждението, че основите на успешната личност, лидерските умения и ораторските качества се поставят още в ранното детство.

Ние вярваме, че “В живота няма втори шанс за първо впечатление” авт. Коко Шанел

kidsadminЗа нас