Отзиви

Здравейте, искам да изкажа огромни благодарности на Невена Басарова-Дичева от мое име и от името на дъщеря ми – Кристина Василева за уменията, които придобихме след вашият курс за добри обноски. Тя с огромен интерес и желание тръгваше всеки ден и се прибираше развълнувана и споделяше наученото. Това беше единственото място – на което тръгваше без да се налага да я убеждаваме. Надявам се да се видим скоро пак на някой ваш курс, защото Криси беше тъжна, че срещите ви свършиха. Огромно БЛАГОДАРЯ за весело прекараното време и изключително важните и полезни научени неща. Весело лято Поздрави Мария и Криси

Мария Цанова

Синът ми Даниел посещаваше неделната група, идваше с огромно желание, всеки път очакваше занятията с огромно вълнение. Надявам се скоро пак да се видим. Благодаря за грижите, старанието и обичта, с която дарихте детето ми. Добрите обноски са налице.

Цветелина Станчева

Поздравления за прекрасната идея да водите такива изключително важни и крайно необходими обучения за малките човеци. Специално смятам, че интензивният едноседмичен формат беше особено удачен за моята Емма. Благодаря много!

Виктория Маркова

Курсът за добри обноски е една добра инициатива. За Елина това беше голямо предизвикателство, тъй като започна курса на 3 години и половина. Вашето обучение й помогна да порастне, да се развие и да придобие наистина знания и поведение за добри обноски. Благодаря за всичко, на което я научихте!

Ваня Барбалова

Доволна съм, че бях част от семинара "Родители в лабиринт". Основното и най-интересното за мен беше, че всичко е представено чрез реални примери. В много от историите разпознах себе си, дори повечето от тях имах чувството, че са написани от мен или за мен. Полезно е, когато чуеш, нещо което ти е толкова познато, а в същото време има още много "дребни" неща, на които дори не си обърнал внимание. Благодаря, Невена, <3, очаквам с нетърпение следващия семинар.

Анна Илиева

Здравейте, Невена! Искам да изкажа голяма благодарност към Вас и това, което правите за нашите деца. Аз съм майката на Аяна и посетихме с нея съботния интензивен курс по добри обноски на 13 май. Тя в началото се притесняваше, дали изащото малко закъсняхме (което определено не спада към добрите обноски) или пък просто е по-притеснителна в непозната обстановка. Аз, за да се отпусне Аяна прекарах известно време в курса, за което съм изключително благодарна. Възхитена съм от Вашия подход към децата, начина, по който ги предразполагате и нещата, на които ги учите. Трябва да призная, че аз като родител си припомних някои важни добри обноски, на които започнах да обръщам необходимото внимание в ежедневието при общуване с други хора. Скъпа Невена, благодаря Ви отново за това, което правите за нашите деца!

Цветелина Патронева

Искам да поздравя Невена за отношението и професионализма към децата. Ние завършихме Академия за Добри Обноски в средата на януари и имахме проблем със заспиването сами. Е, вече нямаме и много благодаря за съветите, които тя ни даде, за да преодолеем и това изпитание, свързано с израстването на дъщеря ни. Целувки и до нови срещи.

Ася Костова

Бих искала да изкажа личната си благодарност към Невена за моментите, в които синът ми се чувстваше щастлив, ходеше с огромно желание на заниманията и нямаше търпение да стигнем поне час по-рано. Ники е осемгодишен, и въпреки старата мъдрост, че „Първите седем са най-важни" и ние като родители сме направили възможното да му дадем едно добро стартово възпитание и отношение към света като цяло, мисля, че синът ми научи много нови неща по един интересен и забавен начин, увлечен в игри. Невена е много позитивен и отдаден човек, децата го усещат и с желание очакват следващата среща. Ники е от децата, които винаги подхождат с недоверие към всяко ново начало, към всеки урок, курс или допълнително занимание, на което са го записали мама и тати, без значение дали е забавно рисуване или скучна математика. Затова и първият път дори не му бяхме казали на какво прекрасно място ще ходи. След посещението обаче, той беше толкова въодушевен и развълнуван, че едва се спираше да изкаже всичките си впечатления, какво е научил и колко интересно е било. Разбира се, след това броеше часовете до чаканото занятие. Най-хубавото е, че сега пръв започва да ми помага при подреждането на масата, а също и при всеки повод дава мъдри съвети на братчето и сестричките си как да се държат подобаващо. Благодаря на Невена и се надяваме на нови позитивни срещи скоро! Сърдечни поздрави, Мария Кирова

Maрия Кирова
kidsadminОтзиви