Последни публикации

Първият курс на Първа Академия за Добри Обноски завърши успешно

Няма коментари

На празничен открит урок пред своите родители, децата от Първа Академия за Добри Обноски получиха своя сребърен сертификат за умения за добро поведение вкъщи, в училище и с приятели, на обществени места, както и за умения за официално и неофициално общуване.

Те демонстрираха какво са научили по време на първото ниво от обучението им в Академията. Как да поздравяват, как да създават приятелства, как да избират сами дрехи и как да ги комбинират подходящо и според конкретен повод. Какво е поведението на възпитаните деца на масата вкъщи и в ресторант, в театър или на кино, как да общуват с деца и възрастни, как да помогнат на хора в неравностойно положение.

И за да е още по-празнично, заедно с шеф мастър Вирчева направиха вкусни парти сандвичи, с които почерпиха развълнуваните си родители, които с радост хапнаха най-сладките хапки, направени от сладките ръчички на своите дечица. Освен заслужените сертификати, основателят на Първа Академия за Добри Обноски връчи и лични подаръци на своите възпитаници и заедно изпълниха ритуала на Академията и обещаха пред себе си и родителите, че: „Аз знам добри обноски и ги нося винаги със себе си!

Родителите пък побързаха да запишат децата за второто ниво на обучение в Академията. То има за цел да надгради и задълбочи знанията и уменията на децата, както по отношение добрите обноски, така и личностното им развитие и позитивна комуникация с техни връстници и родителите. „Целта ни е да приобщим децата максимално добре в света на добрите обноски и да развият трайни навици за добро поведение, а не само периодични учтиви действия. За мен като основател на Първа Академия за Добри Обноски най-важното е наученото в часовете по добри обноски да се прилага от децата, когато излязат навън, и добрите маниери и позитивна комуникация да сa част от ежедневното поведение на децата и това да бъде блестящ пример за другите!“, каза в приветствието си към родителите управителят на Академията Невена Басарова-Дичева.

kidsadminПървият курс на Първа Академия за Добри Обноски завърши успешно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *