Последни публикации

Ден на отворени врати в Първа Академия за Добри Обноски

Няма коментари

С празничен водосвет, фраголино за родителите и сандвичи „Енгри бърдс“, балони и много изненади за децата в деня на Вяра, Надежда и Любов, и майка им София, беше поставено началото на Първа Академия за Добри Обноски.

Основната цел на академията е под формата на игри и обучение да подпомогне родителите в процеса на възпитание на децата, изграждането им като личности, как да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и вежливите форми на общуване, да бъдат гъвкави и адаптивни в динамиката на нашето съвремие. Водещ принцип в работата на Първа Академия за Добри Обноски е убеждението, че основите на успешната личност, лидерските умения и ораторските способности се поставят още в ранното детство.

„Добрите обноски са толкова важни в живота на всеки човек, колкото и дипломата от университета. Който владее добрите маниери и учтивите форми на общуване може да си позволи да живее по-добре, по-качествено и да е щастлива и успешна личност. Усмихнатото и възпитано дете е винаги добре прието от заобикалящия го свят. То успешно и с лекота общува със своите връстници, буди доверие у възрастните чувства се уверено и спокойно. Именно това е философията на Първа Академия за Добри Обноски.“, каза в приветствието си основателят Невена Басарова-Дичева. Тя представи екипа от професионалисти, които ще учат децата на правилата за добро поведение, запозна родителите с програмата и концепцията на Първа Академия за Добри Обноски, а аниматорката Зизи забавлява децата с интерактивни игри на добри обноски.

Събитието уважиха стилната дама Камелия Воче, супер таткото Супер Любо с малката си дъщеря и половинката си, фотографът на сп. „Стори“ Лилия Йотова, директори на училища и детски градини, много развълнувани майки и любознателни деца.

Първа Академия за Добри Обноски е създадена специално за деца между 5 и 10 г., първият курс от програмата стартира през октомври. Подобна инициатива се реализира за първи път, това е изцяло ново специализирано обучение чрез игра. Децата преминали обучение в Първа Академия за Добри Обноски ще усъвършенстват комуникационните си умения, ще се научат да се изразяват по най-добрия и правилен начин, да отстояват себе си, да общуват по подходящ начин в различни ситуации, да използват правилно прибори и да подреждат маса, да разпознават международни кухни и да приготвят характерни за тях ястия, да танцуват валс, да развиват своята самостоятелност и др.

Добрите обноски, учтивото поведение, искрената усмивка и подходящото за случая облекло са винаги стабилна основа за блестящо първо впечатление. Защото, както казва Коко Шанел „В живота няма втори шанс за първо впечатление.“

kidsadminДен на отворени врати в Първа Академия за Добри Обноски

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *