Последни публикации

5 тийнейджърски грешки на първа среща

Няма коментари

Първата романтична среща в живота на всеки младеж се помни цял живот. Тя е вълнуваща и незабравима, но може да е красив спомен с последващи много приятни срещи или да бъде провал и завинаги да остави траен горчив привкус от един неуспешен първи опит да покажеш чувствата си и да положиш основите на едно романтично приятелство.

Ето 5 грешки, които да избягвате по време на среща и които Ви гарантират разочарование:

  1. Бъдете точни, бъдете навреме! Така показвате уважение и нетърпение към момичето или момчето, с което имате среща. Отделете си достатъчно време, за да стигнете в уречения час и за да не започнете срещата с безкрайни извинения, а също и да не изнервяте отсрещната страна.
  2. Изберете си подходящи и обичайни за Вас дрехи, за да се чувствате удобно и за да не се окаже, че все едно отивате на Наградите за Оскар, а не на първа романтична среща. Важно е дрехите Ви да са чисти.:)
  3. Млади дами и джентълмени, в никакъв случай не пропускайте да си вземете освежаващ душ преди среща, и в никакъв, ама в никакъв случай не изливайте едно шише парфюм върху себе си. Силният му аромат вместо да привлече, може да отблъсне човека да Вас. Напълно възможно е да има алергия или точно този аромат да не му допада.
  4. Изберете да обсъждате теми с положителен заряд, весели случки, пътувания, Ваши успешни спортни прояви. Никой не обича мрънкащи и оплакващи се хора. А също и не клюкарствайте.
  5. Любима грешка – постоянното внимание към мобилния телефон и социалните мрежи. Когато погледът Ви е постоянно в телефона, Вие демонстрирате, че някой друг е по-важен от събеседника до Вас. Честото прекъсване на разговора помежду Ви, за да отговорите на вайбър или месинджър, може да обиди човека до Вас или така да си помисли, че е скучен.

И един приятелски съвет: Не се отбелязвайте заедно къде сте още на първа среща! Все пак това е личен момент и ново изживяване и за двама Ви. Нека си остане само за Вас!

Успех в любовта, млади дами и джентълмени!

Автор: Невена Басарова-Дичева

kidsadmin5 тийнейджърски грешки на първа среща

Подобни Публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *