Последни публикации

Основателят на Първа Академия за Добри Обноски с престижна награда за обучение и развитие

Няма коментари

Невена Басарова-Дичева взе отличие за обучение и развитие

На специална церемония, проведена на 6 юни, основателят на Първа Детска Академия за Добри Обноски Невена Басарова-Дичева получи специално отличие на Годишните награди на списание Business Lady, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club. Тя беше наградена в категорията „Обучение и развитие“ за въведените добри практики и ефективен мениджмънт в областта за успешно личностно развитие и лидерство.

Изключително престижната награда е първата подобна публична оценка за приноса на Невена Басарова-Дичева само година и половина след старта на академията. През това време бяха постигнати редица успехи, сред които и разработването на нова методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в дисциплина и уважение към правилата и в същото време им се дава свободата и простора да се развиват.

При получаването на наградата Невена каза: „Наградените тук благодаряха на родителите си и организаторите, аз бих искала да благодаря на децата – в желанието си да ги направим по-успешни ние осмисляме живота си и усъвършенстваме себе си. За мен е чест, че получавам наградата именно в тази категория „Обучение и развитие“. Тя е признание, но и силна мотивация да продължавам с все повече ентусиазъм да работя с деца и родители и заедно да направим света около нас по-добър“.

Годишните награди на списание Business Lady се връчват за шести път и целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачество сред българската общественост.

Екипът на Академията я поздравяваме сърдечно и се гордеем с нея. Вярваме, че това е нейната мисия и призвание в живота. Нейният ентусиазъм и всеотдайност са впечатляващи и зареждат с позитивизъм и вяра в доброто всички около нея.

Радваме се, че все повече се цени важността и значимостта на работата й като специалист по етикет и добри обноски за деца.

kidsadminОснователят на Първа Академия за Добри Обноски с престижна награда за обучение и развитие

Подобни Публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *